O Jogo: «Η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται για Ζαμπά»

O Jogo: «Η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται για Ζαμπά»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της O Jogo, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λεό Ζαμπά, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αφού μετά από εφτά αγωνιστικές βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Η πορτογαλική ομάδα έχει αρχίσει να εξετάζει τα ενδεχόμενα ενίσχυσής ενόψει του Ιανουαρίου, προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η εικόνα της, όσο και η βαθμολογική της θέση. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λεό Ζαμπά, όπως αναφέρει η O Jogo.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει πως ο Βραζιλιάνος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τη Σπόρτινγκ, η οποία προσπάθησε να τον δανειστεί.

«Ο Λέο Ζαμπά, ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Το ενδιαφέρον των λιονταριών για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι καινούργιο. Το περασμένο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ προσπάθησε να δανειστεί τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά αυτός έμεινε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τον ήθελε στο ρόστερ», αναφέρει χαρακτηριστικά η O Jogo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ