Γαβαλάς: «Χαρά για τη νίκη και για τα εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα» (vid)

Γαβαλάς: «Χαρά για τη νίκη και για τα εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα» (vid)

Ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ, φιλοξένησε εκατοντάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε σε αυτή τη θαυμαστή πρωτοβουλία της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε χτες τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης και στις εξέδρες του Φαληρικού σταδίου εκτός από χιλιάδες κόσμου, βρέθηκαν εκατοντάδες μικρά παιδιά από διάφορα δίκτυα.

Δίκτυα όπως αυτό της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», του Ειδικού Σχολείου Αυτιστικών Πειραιά, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μοσχάτου, του Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Κιβωτού του Κόσμου.

Τα μικρά παιδιά χάρηκαν ξέγνοιαστες στιγμές στο γήπεδο και δέχθηκαν… επίθεση αγάπης από τους παίκτες του Ολυμπιακού που μοίρασαν εκατοντάδες αρκουδάκια των ερυθρόλευκων.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ανεβάζοντας και ένα σχετικό βίντεο από το Olympiacos TV, κάνοντας το εξής σχόλιο:

«Χαρά για τη νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Χαρά για τα χαμόγελα των εκατοντάδων παιδιών τα οποία φιλοξενήσαμε στη θύρα 30, μετά την «επίθεση αγάπης» που τους έγινε από τους θεατές και τις δύο ομάδες πριν από τη σέντρα, με εκατοντάδες Leone. Πολλά από αυτά τα παιδιά, έζησαν για πρώτη φορά από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να θυμούνται για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά.

Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να εντάξουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας, στιγμές σαν αυτές που είδαμε το Σαββατόβραδο. Άλλωστε η δύναμη του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να προσφέρει εκτός από χαρά και συγκινήσεις, ακόμα και λύσεις.

Στον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν και εν συνεχεία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, θα δρομολογήσουμε δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει τα μέγιστα για να βγει νικητής ο μικρός μαχητής».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χαρά για τη νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χαρά για τα χαμόγελα των εκατοντάδων παιδιών τα οποία φιλοξενήσαμε στη θύρα 30, μετά την «επίθεση αγάπης» που τους έγινε από τους θεατές και τις δύο ομάδες πριν από τη σέντρα, με εκατοντάδες Leone. Πολλά από αυτά τα παιδιά, έζησαν για πρώτη φορά από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να θυμούνται για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να εντάξουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας, στιγμές σαν αυτές που είδαμε το Σαββατόβραδο. Άλλωστε η δύναμη του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να προσφέρει εκτός από χαρά και συγκινήσεις, ακόμα και λύσεις. Στον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν και εν συνεχεία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, θα δρομολογήσουμε δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει τα μέγιστα για να βγει νικητής ο μικρός μαχητής. #olympiacos #olympiacosfc #happy #children #football #power @olympiacosfc @oficretefc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Γαβαλάς (@nigavalas) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ