Και ο Βελλίδης έπαθε… Ζίβκοβιτς – Eγινε αλλαγή στο ημίχρονο! (vids)

Και ο Βελλίδης έπαθε… Ζίβκοβιτς – Eγινε αλλαγή στο ημίχρονο! (vids)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0 της Λαμίας στο 11', με τον Μάρκο Βελλίδη στο πρώτο γκολ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ενώ στο δεύτερο προσπάθησε να αποκρούσει, μέσα από το τέρμα - Θύμισε... Ζίβκοβιτς ο Ελληνας πορτιέρο, με τις επικές του γκάφες - Το 3-0 έγινε με γκολάρα του Σβιντέρσκι.

Με… πρωταγωνιστή τον Βελλίδη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό με 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε επική γκάφα στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου, καθώς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ενώ στο δεύτερο προσπάθησε να αποκρούσει, αφότου η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος! Δύο γκάφες, που ανάγκασαν τον προπονητή της Λαμίας, Σωτήρη Αντωνίου, να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

Στο 3’ ο Μίσιτς βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν πάνω στον Βελλίδη, αλλά ο πορτιέρο της Λαμίας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, κάνοντας δώρο στον ΠΑΟΚ το 1-0!

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 2-0 και πάλι με ευθύνη του Βελλίδη. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Λημνιός κέρδισε τον Βάντερσον, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας. Ένα γκολ, στο οποίο ο Βελλίδης προσπάθησε να αποκρούσει, ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή!

Το 3-0 ήρθε στο 11’ από τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Γιαννούλης έβγαλε στα αριστερά για τον Στοχ, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Σβιντέρσκι με ωραίο τακουνάκι νίκησε τον Βελλίδη. Ο πορτιέρο της Λαμίας ήταν εξουδετερωμένος, πριν η μπάλα ακόμα φτάσει στον Πολωνό.

Ο Μάρκος Βελλίδης έπαθε και αυτός… Ζίβκοβιτς και θύμισε τον Σέρβο τερματοφύλακα στα παιχνίδια της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς ως τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας έκανε επικές γκάφες απέναντι στον Δικέφαλο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σημαντικές νίκες.

Το 2017 στο ματς της Ξάνθης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε έρθει 0-3, ο Ζίβκοβιτς είχε κάνει λανθασμένη έξοδο στο 0-1, ενώ στο 0-3 είχε χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του!

Το 2018 στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη (2-1), είχε ευθύνη και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο μάλιστα το είχε πετύχει ο Μπίσεσβαρ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αρκετά μακριά από την εστία, με τον Ζίκβοβιτς να είναι εκτός τόπου και χρόνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ