Μπουλούλης: «Η ομάδα έκανε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα»

Μπουλούλης: «Η ομάδα έκανε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα»

Ο Κώστας Μπουλούλης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της Λαμίας και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 11 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ… καθάρισε τη Λαμία σε έντεκα λεπτά, καθώς ήδη από το 11′ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-0, χάρη στα γκολ των Μίσιτς, Γιαννούλη και Σφιντέρσκι.

Ο Κώστας Μπουλούλης στάθηκε στο εφιαλτικό ξεκίνημα της ομάδας του, το οποίο επέτρεψε πολύ γρήγορα στον «Δικέφαλο του Βορρά» να εξοιικονομήσει δυνάμεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο άσος της Λαμίας τόνισε πως αυτό το κάκιστο ξεκίνημα οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μπουλούλης:

Για το εφιαλτικό ξεκίνημα της Λαμίας και την προσπάθεια του β΄ημιχρόνου: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά η ομάδα έκανε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα. Σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό θα το πληρώσεις. Όταν δέχεσαι τρία γκολ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και εμείς κάποιο γκολ».

Για το τι έφταιξε για το κακό ξεκίνημα: «Πιστεύω είναι έλλειψη συγκέντρωσης και το χειρότερο είναι ότι από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν μπορέσαμε να ανασυγκροτηθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ