Στοχ: «Είναι δύσκολα, υπάρχει ανταγωνισμός αλλά έδειξα τις ικανότητές μου»

Στοχ: «Είναι δύσκολα, υπάρχει ανταγωνισμός αλλά έδειξα τις ικανότητές μου»

Ικανοποιημένος από την απόδοσή του στη πρώτη του συμμετοχή για τον ΠΑΟΚ ως βασικός, αλλά και για την απόδοση που οδήγησε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Μίρολσαβ Στοχ ήταν από τους παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ που είχε πάρει ελάχιστες ευκαιρίες. Μετρούσε άλλωστε μόλις 21 λεπτά σε δύο εμφανίσεις του ως αλλαγή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Άμπελ Φερέιρα αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία και τον έβαλε βασικό κόντρα στη Λαμία. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήταν καλός στα 74 λεπτά που αγωνίστηκε και είχε και την ασίστ στο γκολ του Σφιντέρσκι.

Ο Στοχ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Στοχ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και δεν έκρυψε την χαρά του τόσο για την απόδοση όσο και για το αποτέλεσμα και τη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας, αναφέροντας τα εξής:

«Ήταν μια ικανοποιητική εικόνα αυτή που δώσαμε στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ, αλλά κρατάμε αυτό το τρίποντο και σταδιακά θα ανεβάζουμε ταχύτητα από εδώ και πέρα. Ήταν καλά για εμένα το πρώτο μου παιχνίδι. Θα βελτιωθούμε στο μέλλον και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όλο και καλύτεροι.

Ο ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις είναι μεγάλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όλοι οι σύλλογοι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά ελπίζω να έδειξα σήμερα τις ικανότητες μου και να βοήθησα την ομάδα. Αισθάνομαι καλά που υπάρχει αυτός ο συναγωνισμός, γιατί με κάνει και εμένα καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ