Ίνγκασον: «Όσοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής δείχνουν καλά στοιχεία»

Ίνγκασον: «Όσοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής δείχνουν καλά στοιχεία»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας τονίζοντας ότι όσοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής δείχνουν καλά στοιχεία.

Ο Σβέριρ Ίνγκασον, μίλησε μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 3-0 τόσο για την εμφάνιση του Δικεφάλου του βορρά όσο και για την προσωπική του απόδοση.

Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός αναφέρθηκε στην ομάδα του που κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά και στην επιστροφή του Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε η ομάδα γκολ, αν θεωρεί ότι ήταν ομαδική δουλειά ή δίκη του: «Στοχεύαμε στο να σκοράρουμε πολλά γκολ, αυτός ήταν ο στόχος μας. Δεν είχε να κάνει με εμένα όλοι δουλεύουμε σκληρά και από νωρίς ξεκινήσαμε να παίζουμε επιθετικά τα παιδιά που παίζανε μπροστά από μας στην επιθετική γραμμή παίξανε πολύ καλά σήμερα όποτε η δουλειά μας ήταν πιο εύκολη.

Πήραμε κάποιες ευκαιρίες όπως και ο Σφιντερσκι, ο Ζίβκοβιτς και θα πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση γιατί η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή. Όλοι όσοι παίρνουν αγωνιστικά λεπτά δείχνουν καλά στοιχεία».

Για τον Βιεϊρίνια: «Αδιαμφισβήτητα είναι ο ηγέτης μας ο Βιεϊρίνια οπως και ο Μαουρίσιο και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στην διάθεση μας ξανά,το να κερδίζουμε είναι πολύ σημαντικό και οι συγκεκριμένοι παίκτες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια, η σεζόν είναι μεγάλη όπως ξαναείπα και όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ