Ετσι κέρδισε η ΑΕΚ τον Βόλο (3-2): Τα γκολ, η αποβολή και το τέρμα του Λιβάγια που ακυρώθηκε (vids)

Ετσι κέρδισε η ΑΕΚ τον Βόλο (3-2): Τα γκολ, η αποβολή και το τέρμα του Λιβάγια που ακυρώθηκε (vids)

Δείτε τα γκολ από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου με 3-2, την αποβολή του Μουνίθ, αλλά και το τέρμα του Λιβάγια που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ματς για γερά νεύρα έγινε στη Ριζούπολη, με την ΑΕΚ να κερδίζει με ανατροπή 3-2 τον ΝΠΣ Βόλο, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Ένα παιχνίδι, που είχε πέντε γκολ, ανατροπή, μια αποβολή και ένα ακυρωθέν γκολ για την Ενωση.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 24’ με το εξαιρετικό γκολ του Τόρες, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι!

Η χαρά τους όμως κράτησε για μόλις για επτά λεπτά, καθώς στο 31’ ο Λιβάγια ισοφάρισε σε 1-1, με ωραίο πλασέ, μετά την πάσα του Μάνταλου.

Στο 39’ ο Λιβάγια έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ολιβέιρα έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Γκαραβέλης και στη συνέχεια ο Λιβάγια που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μουνίθ για το σκληρό μαρκάρισμα στον Μάνταλο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πίεσε και στο 74’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαραβέλη στον Ολιβέιρα. Ο Μάνταλος ευστόχησε και η ΑΕΚ έκανε το 2-1, ενώ ο αρχηγός της Ενωσης στο 78’ με ωραίο τελείωμα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Ενωση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και στο 82’ μείωσαν σε 3-2 με τον Δημόπουλο, που ήταν και το τελικό σκορ στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ