Ο… πόλεμος των γκολ (vids+poll)

Ο… πόλεμος των γκολ (vids+poll)

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ασταμάτητος, με τον Πολωνό στράικερ να σκοράρει και απέναντι στη Λαμία, φτάνοντας τα 6 γκολ σε 7 ματς πρωταθλήματος – Σουντανί και Ελ Αραμπί με 4 γκολ κυνηγούν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στη μάχη για τον πρώτο σκορερ.

Η μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να μάχονται για την πρώτη θέση στην Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές των δύο «μονομάχων» του τίτλου,  «κονταροχτυπιούνται» για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, με τον Χοακίν Τόρες του Βόλου και τον Μαρκ Φερνάντεζ του Αστέρα Τρίπολης να μπαίνουν… σφήνα!

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής, ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα γκολ, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 6 τέρματα. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε και στο αποψινό παιχνίδι με την Λαμία, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι, δείγμα της εκτελεστικής του δεινότητας. Αναλυτικά, έχει σκοράρει δύο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ και από ένα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, Παναιτωλικό και Πανιώνιο, έχοντας αγωνιστεί συνολικά 445 λεπτά. Ο στράικερ του Δικεφάλου σκοράρει ένα γκολ κάθε 74 λεπτά και αποτελεί την αιχμή του «ασπρόμαυρου» δόρατος, κερδίζοντας με το σπαθί του τη θέση από τον Ακπομ.

Στη δεύτερη θέση υπάρχει… συνωστισμός, με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Χιλάλ Σουντανί, Χοακίν Τόρες και Μαρκ Φερνάντεζ να έχουν από τέσσερα γκολ. Ο Ελ Αραμπί μπορεί να μην αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (2-1), αλλά είχε… κάβα τα τέσσερα γκολ από τα προηγούμενα ματς των Πειραιωτών. Αντίθετα, ο Σουντανί έπαιξε ως βασικός και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή, σκοράροντας και τα 2 γκολ του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός πήρε στις πλάτες του την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και την οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Ο έμπειρος άσος «βομβάρδισε» δύο φορές την εστία του Σωτηρίου, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει σκοράρει επίσης από ένα γκολ κόντρα σε Βόλο και Λαμία. Ο Σουντανί έχει αγωνιστεί συνολικά 324 λεπτά και πετυχαίνει 1 γκολ ανά 81 λεπτά.

Ο Ελ Αραμπί από την άλλη, όπως προαναφέραμε, δεν έπαιξε απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιεί τον Μιγκέλ Γκερέρο. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει παίξει σε 6 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και έχει σκοράρει απέναντι σε Αρη, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Λαμία. Εχει 439 λεπτά στο ενεργητικό του και 4 γκολ, με τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει κάθε 109 λεπτά.

Οσον αφορά στον Χοακίν Τόρες, ο επιθετικός του Βόλου έχει επίσης 4 γκολ, αλλά σε 4 ματς. Ο Ισπανός εκτός από το πανέμορφο γκολ που πέτυχε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ, είχε σκοράρει επίσης δύο τέρματα κόντρα στον Ατρόμητο και ένα στο ματς με τον ΟΦΗ. Εχει παίξει συνολικά σε 318 λεπτά και σκοράρει ένα γκολ κάθε 79 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=9r_7u_ulStU

Τέλος, ο Μαρκ Φερνάντεζ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες στη σημερινή νίκη που πέτυχαν στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (1-0). Ο Ισπανός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έφτασε επίσης τα 4 γκολ, καθώς είχε βρει δίχτυα επίσης απέναντι σε Ατρόμητο και Ξάνθη. Ο Φερνάντεζ όμως έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά, καθώς έχει 616 στο ενεργητικό του και βάζει ένα γκολ κάθε 154 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=qZnQXJxvYjs

Οσον αφορά στους υπόλοιπους που βρίσκονται στη λίστα, από τρία γκολ έχουν οι Μάρκο Λιβαγια (ΑΕΚ), Δημήτρης Μάνος (ΟΦΗ), Μπατσάνα Αραμπούλι (Πανιώνιος), Απόστολος Βέλλιος (Ατρόμητος), Γιώργος Μανούσος (Ατρόμητος) και Λισάντρο Σεμέντο (ΟΦΗ).

Ποιος πιστεύετε ότι θα βγει πρώτος σκόρερ; Ψηφίστε στο παρακάτω γκάλοπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ