Γιακουμάκης: «Φέτος είναι η χρονιά μου, πάμε στο ντέρμπι μόνο για τη νίκη»

Γιακουμάκης: «Φέτος είναι η χρονιά μου, πάμε στο ντέρμπι μόνο για τη νίκη»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη νίκη επί του Βόλου, για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή χρονιά, αλλά και τη συνεργασία που είχε με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Παράλληλα, ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι περιμένει πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως η Ένωση πάει με στόχο μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Πετύχαμε μία νίκη που χρειαζόμασταν για να ανέβει η ψυχολογία μας. Ήρθε λίγο αγχωτικά, πράγμα που πρέπει να λύσουμε. Δεν μπορούμε κάθε φορά να κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα. Βάλαμε τον εαυτό μας σε μία δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί αυτό είναι που μένει. Οι τρεις βαθμοί. Και τώρα πάμε στο ντέρμπι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το 4-4-2 του Κωστένογλου και το ότι έπαιξε στην κορυφή μαζί με τον Ολιβέιρα: «Συγχαρητήρια στο Βόλο. Είναι επικίνδυνη και δουλεμένη ομάδα. Ο προπονητής μου με έβαλε και εμένα, κρατώντας και τον Ολιβέιρα στο παιχνίδι. Δεν είχαμε αρκετούς χώρους».

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Είναι κακή δικαιολογία. Σταθήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά».

Για το πότε θα δούμε τον Γιακουμάκη του Πλατανιά: «Φέτος είναι η χρονιά του. Πρώτη φορά παίξαμε με τον Ολιβέιρα. Θέλει λίγο χρόνο. Νομίζω ότι πήγε καλά σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου. Είναι μία ομάδα πολύ καλύτερη από πέρυσι. Είναι ένα ντέρμπι και θα πάμε με στόχο μόνο τη νίκη. Ελπίζω να πάμε καλά και να πάρουμε μία νίκη που τη θέλουμε και εμείς και ο κόσμος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ