Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα σήμερα»

Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα σήμερα»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα του Ατρόμητου.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν απογοητευμένος με την απόδοση των παικτών του Ατρόμητου στο α’ ημίχρονο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι πράσινοι μάλιστα προηγήθηκαν με το γκολ του Χατζηγιοβάνη.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ πως οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα, ενώ ζήτησε μεταξύ άλλων πίστωση χρόνου από τον κόσμο, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια καινούρια ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αναστασίου:

«Δεν κάναμε τίποτα σήμερα, χάσαμε ένα ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία παθητικότητα, δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο με βάση την εικόνα των τελευταίων εμφανίσεων και της προπόνησης. Βγάλαμε φόβο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά δεν δώσαμε κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι.

Είναι ακόμα 7η αγωνιστική. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, θέλουμε χρόνο, σίγουρα αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας δεν βοηθάνε αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ