Αντέλ Ναμπί: Τρεις ιστορίες πίσω από την γκολάρα του κόντρα στον Ολυμπιακό

Αντέλ Ναμπί: Τρεις ιστορίες πίσω από την γκολάρα του κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αντέλ Ναμπί πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στην ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης με 2-1. Ένα γκολ το οποίο κρύβει από πίσω του τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (19/10) πέτυχε άλλη μια νίκη εντός έδρας, αυτή τη φορά επί του ΟΦΗ με 2-1. Στο Φαληρικό στάδιο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με τον ανεβασμένο ΟΦΗ να συμμετέχει και αυτός ενεργά στην παραγωγή θεάματος.

Μεταξύ των τριών θεαματικών γκολ που απόλαυσαν οι οπαδοί, ήταν και το γκολ με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφάρισε προσωρινά το σκορ σε 1-1, με τον Άγγλο με Πακιστανικές ρίζες, Αντέλ Ναμπί.

Διαβάστε τρία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά πίσω από το γκολ αυτό, όπως τα ανέδειξε η Superleague:

«Αρχικά είναι το πρώτο που δέχεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μετά από 464 λεπτά στο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο το είχε πετύχει ο Ευθύμης Κουλούρης για τον Ατρόμητο στις 31 Μαρτίου. Από τότε για περισσότερο από πέντε ώρες ο Ολυμπιακός κρατούσε το «μηδέν».

Παράλληλα, το ίδιο γκολ, αυτό του Ναμπί είναι το 600ο που δέχεται στην έδρα του ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων. Χωρίς να υπολογίζουμε δηλαδή τα δύο που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του 2009-10.

Ο Αντέλ Ναμπί σκόραρε σε δύο διαδοχικές επισκέψεις του ΟΦΗ στο Νέο Φάληρο. Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό. Ο προηγούμενος παίκτης του ΟΦΗ που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο ήταν ο Κώστας Φρατζέσκος, όταν είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 στις 5 Μαρτίου 1995, με χτύπημα κόρνερ, και στις 17 Δεκεμβρίου 1995 στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1, με πέναλτι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ