Ευχήθηκε στον Βιεϊρίνια η πρώην του Πασχαλάκη (pics)

Ευχήθηκε στον Βιεϊρίνια η πρώην του Πασχαλάκη (pics)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μεταξύ των μηνυμάτων αγάπης που έλαβε ήταν και ένα από την πρώην του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα, ματς το οποίο σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα γήπεδα μετά την 6μηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Άπαντες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ χάρηκαν πολύ με την επάνοδο του ηγέτη του Δικεφάλου του Βορρά του οποίου τα social media κατακλύστηκαν από αμέτρητα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από φίλους και οπαδούς.

Μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα μήνυμα που έστειλε η Αντριάνα Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για τη σχέση του τερματοφύλακα της ομάδας, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με την οποία φέρεται να έχει χωρίσει το τελευταίο διάστημα, χωρίς της φήμες να επαληθεύονται.

Όπως και να έχει, φαίνεται να υπάρχουν φιλικοί δεσμοί μεταξύ της καλλονής και της οικογένειας του Βιεϊρίνια, με την Αντριάνα να αναφέρει χαρακτηριστικά στο instagram: «Αρχηγάρα φίλε μου, επιτέλους επέστρεψες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ