Παναθηναϊκός: Πάει στο Κορωπί ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Πάει στο Κορωπί ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται εντός της εβδομάδας να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

Είναι αλήθεια πως δεν φεύγει και με τις καλύτερες συνθήκες από τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας ανέλαβε ένα δύσκολο έργο στην επιστροφή του στο τριφύλλι, ανέλαβε από κοινού με τον Γιώργο Δώνη ένα νέο πρότζεκτ, που ήθελε αρκετή υπομονή, αλλά αποχωρεί από το τριφύλλι 16 μήνες μετά, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη θητεία του. Και – κατά τα φαινόμενα – δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στον Παναθηναϊκό.

Ο Νταμπίζας έλειπε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό και δεν έχει προλάβει να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κάτι που αναμένεται να κάνει εντός της εβδομάδας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα μεταβεί στο Κορωπί και θα μιλήσει στους παίκτες, με τα λεγόμενά του να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να προχωρήσει και σε μια πιο επίσημη τοποθέτηση, όπου θα αναφέρεται στο θέμα του «διαζυγίου» του με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ