ΑΕΚ: Χάνει το ματς με τον Άρη ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Χάνει το ματς με τον Άρη ο Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Μάρκο Λιβάγια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Βόλο, με την ΑΕΚ να τον δηλώνει να εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη τον Νοέμβριο.

Ο Κροάτης επιθετικός που είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ένωσης από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, όμως η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πορευτεί στο ματς με τους κίτρινους χωρίς εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Λιβάγια δέχτηκε κίτρινη στο ματς με τους νεοφώτιστους και έχει ποινή μιας αγωνιστικής, που δηλώθηκε να την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη τον Νοέμβριο (24/11) μετά τη διακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωστένογλου με τους συνεργάτες του πήραν αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμα για την έκβαση της σεζόν.

Η ΑΕΚ θα παίξει στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στη συνέχεια υποδέχεται τον Ατρόμητο και αμέσως μετά αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ