Αποκαλύψεις Γ. Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα (pic)

Αποκαλύψεις Γ. Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, τόνισε ότι η χωρητικότητα της Νέας Τούμπας θα είναι μίνιμουμ 40.000 θέσεων.

Το θέμα της «Νέας Τούμπας» έπεσε στο τραπέζι της συνάντησης του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δύο άνδρες μεταξύ άλλων να συζητούν για το θέμα του νέου γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά.

Λίγες ώρες αργότερα ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε ότι η χωρητικότητα της «Νέας Τούμπας» θα είναι μίνιμουμ 40.000 θέσεων!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δουλεύει συνεχώς πάνω στα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου, με στόχο τη δημιουργία ενός «σπιτιού» αντάξιου της ιστορίας του συλλόγου, βασισμένο πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, το οποίο θα έχει υπερσύγχρονες υποδομές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει επί τάπητος το μεγαλόπνοο σχέδιο και προσπαθεί να το φέρει εις πέρας. Ενα γήπεδο, που θα αποτελεί το στολίδι του ΠΑΟΚ και θα στεγάσει τα ασπρόμαυρα όνειρα.

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ