Για το colpo grosso με Μπεργκ και Ζέκα πήγε ο Παναθηναϊκός

Για το colpo grosso με Μπεργκ και Ζέκα πήγε ο Παναθηναϊκός

Το καλοκαίρι έγινε μια σοβαρή προσπάθεια απόκτησης των δύο πρώην πράσινων, αλλά ο Παναθηναϊκός συνάντησε ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, φέρνοντας πίσω στην ομάδα δύο παίκτες με αναγνωρισμένη αξία, προσφορά αλλά και δηλωμένη αγάπη για τον σύλλογο.

Πρόκειται για τους Κάρλος Ζέκα και Μάρκους Μπεργκ, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Live Sport. Η προσπάθεια έγινε από τους πράσινους, αλλά οι δυσκολίες ήταν υπεράνω των δυνάμεών τους.

Όσον αφορά για τον Σουηδό στράικερ, ήταν και η μεγάλη επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου και λίγο έλλειψε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο come back, αλλά όταν έπεσαν στο τραπέζι τα εκατομμύρια της Κράσνονταρ, κάθε συζήτηση έλαβε τέλος.

Κίνηση έγινε και για τον Κάρλος Ζέκα, ώστε να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή. Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την Κοπεγχάγη στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ο τεχνικός διευθυντής των Δανών όμως, αρνήθηκε κάθε κουβέντα για να αποχωρήσει ένας σημαντικός παίκτης και αρχηγός άλλωστε της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ