Τρεις παίκτες του Βόλου γυάλισαν στην ΑΕΚ

Τρεις παίκτες του Βόλου γυάλισαν στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνεται μεταγραφικά και δεν παραβλέπει την εγχώρια αγορά, από την οποία έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων, τρεις Αργεντινούς του Βόλου που... βγάζουν μάτια στο ξεκίνημα της Superleague.

Ο Βόλος μπορεί να έχασε από την ΑΕΚ, αλλά την έκανε να… φτύσει αίμα για να τα καταφέρει. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Μαγνησίας έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της μερικούς παίκτες με πολύ καλή ποιότητα για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος που ξεχωρίζουν, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο στις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Χτες οι ιθύνοντες της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους παίκτες αυτούς από πρώτο χέρι και όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, σχημάτισαν πολύ καλή γνώμη για τρεις από αυτούς. Πρόκειται για τους Χοακίν Τόρες, Ζοάο Φερνάντο και Φράνκο Φεράρι.

Ο 22χρονος επιθετικός, Χοακίν Τόρες πρόκειται για παίκτη «λίρα εκατό» για τον Βόλο. Παρά το μικρό του ύψος, είναι εξαιρετικά ταχύς, σπουδαίος τεχνίτης και αποτελεσματικός μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.

Άλλωστε έχει 4 γκολ σε 4 συμμετοχές στη Superleague, πετυχαίνοντας μάλιστα και μία γκολάρα κόντρα στην ΑΕΚ. Ανήκει στην Νιούελς Ολντ Μπόις η οποία απέρριψε στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση από την Μπενφίκα που έφτανε τα 3.5 εκατ. ευρώ, γεγονός που μαρτυρά πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η απόκτησή του.

Στα υπόψιν των κιτρινόμαυρων βρίσκεται και ο 24χρονος Ζοάο Φερνάντο. Είναι Αργεντινος με ισπανικό διαβατήριο και αγωνίζεται στη θέση του δεύτερου επιθετικού, ενώ μπορεί να καλύψει με επάρκεια και τα άκρα της επίθεσης.

Αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Εστουδιάντες και ανήκει στους Βολιώτες μέχρι το 2022. Μετράει ήδη 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός.

Τέλος καλή γνώμη στα Σπάτα υπάρχει και για τον Φρανκο Φεράρι. Και αυτός με καταγωγή από την Αργεντινή, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μίτρε της 2η κατηγορίας. Ο 27χρονος αριστερός μπακ είναι βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα του Βόλου στον οποίο και ανήκει μέχρι και το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ