ΠΑΟΚ: Γεμίζει το οπλοστάσιό του ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Γεμίζει το οπλοστάσιό του ο Φερέιρα

Το ματς κόντρα στη Λαμία ήταν πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Άμπελ Φερέιρα είδε πως μπορεί πλέον να υπολογίζει ενεργά άλλους δύο ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία μπορεί να τελείωσε πριν καν… αρχίσει, αλλά πέρα από τους τρεις πόντους, έδωσε στον Άμπελ Φερέιρα δύο ακόμα λόγους να χαμογελά.

Η προετοιμασία του επόμενου ματς, στην έδρα του εξαιρετικού στο ξεκίνημα Βόλου, ξεκινά από σήμερα (22/10) και μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό και ίσως να τον ξεπεράσουν κιόλας αν δεν παάρει με τη σειρά του το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως και να έχει, στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική, ο Φερέιρα θα έχει ακόμα δύο παίκτες εντός πλάνων για τον καταρτισμό της 11άδας.

Πρόκειται για τον Μίροπσλαβ Στοχ και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Σλοβάκος μετά από πολύ καιρό ενεργοποιήθηκε και πήρε το πρώτο του ματς ως βασικός. Ήταν πολύ θετικός και έπαιξε με την κατάλληλή νοοτροπία στα 75 λεπτά που αγωνίστηκε, φτιάχνοντας και το 3-0 του Σβιντέρσκι, δείχνοντας έτοιμος να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Από την άλλη ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, επέστρεψε δυνατός, αγωνίστηκε για 10’ κόντρα στη Λαμία για να πάρει και το χειροκρότημα του κόσμου και αργά αλλά σταθερά θα δει τα λεπτά του να αυξάνονται. Υπολογίζεται φέτος μάλιστα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, θέση που προτιμά και ο ίδιος άλλωστε, έχοντας από πίσω του τον φοβερό φέτος, Γιαννούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ