Βίντεο – σοκ: Βράνιες, Λιβάγια και παίκτες της ΑΕΚ βρίζουν εν χορώ τον Ολυμπιακό (vid)

Βίντεο – σοκ: Βράνιες, Λιβάγια και παίκτες της ΑΕΚ βρίζουν εν χορώ τον Ολυμπιακό (vid)

Απίστευτο βίντεο - σοκ από το πάρτι του Βράνιες. Ο Βόσνιος, ο Λιβάγια, ο Ντέλετιτς και άλλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εμφανίζονται να βρίζουν εν χορώ τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Ξέφυγε η κατάσταση στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες, το οποίο διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας θέλοντας να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύει η σέρβικη ιστοσελίδα Kurir, τόσο ο Βόσνιος αμυντικός, όσο και πολλοί εκ των συμπαικτών του (Λιβάγια, Κρίστιτιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς και άλλοι) άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον Ολυμπιακό. Προκαλώντας εν όψει του αγώνα με τους ερυθρόλευκους την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Τόσο ο Βράνιες, όσο και οι συμπαίκτες του δεν σταμάτησαν ούτε όταν αντιλήφθηκαν πως τα φλας ανάβουν και άρχισαν να τραγουδούν εναντίον του Ολυμπιακού με χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν τα όρια.

Ένα βίντεο που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σίγουρα θα πρέπει να ασχοληθούν με όσα ακούγονται οι υπεύθυνοι. Διότι ο Βράνιες και οι υπόλοιποι δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι. Λίγο αργότερα είναι ημίγυμνοι και τραγουδούν με τις τραγουδίστριες που είχε… προσλάβει ο Βράνιες για το πάρτι του.

Δείτε το βίντεο και ακούστε στο 3’14» τις εκφράσεις του Βράνιες, του Λιβάγια και των υπολοίπων λίγο πριν σβήσει τα κεράκια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ