Το μεγάλο δίλημμα Κωστένογλου ενόψει Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊκάκης και ο Νίκος Κωστένογλου αμφιταλαντεύεται για το πώς θα προσεγγίσει το ματς.


Το μεγάλο δίλημμα Κωστένογλου ενόψει Καραϊσκάκη | to10.gr

Οι παίκτες της Ένωσης μετά το ρεπό της Δευτέρας, έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και προετοιμάζονται με το βλέμμα στραμμένο στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, γνωρίζουν τη σημασία του ματς και δείχνουν αποφασισμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Μια πιθανή ήττα εξάλλου, θα είναι πισωγύρισμα για την ΑΕΚ που θα δει τη διαφορά της από την κορυφή να μεγαλώνει επικίνδυνα. Ο Έλληνας τεχνικός των κιτρινόμαυρων που προσπαθεί να προετοιμάσει το ματς όσο καλύτερα γίνεται, δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Από τη μία έχουμε το δοκιμασμένο και σαφών λειτουργικό στα μεγάλα ματς 3-5-2, που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ρόστερ της Ένωσης, αλλά προσφέρει κυρίως αμυντική συνοχή και ασφάλεια. Από την άλλη υπάρχει και η διάταξη με 4 αμυντικούς (4-3-2-1), που μαρτυρά μια πιο επιθετική λογική, με ανάπτυξη από τις πτέρυγες.

Ο Κωστένογλου δουλεύει και τα δύο σχήματα χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα πιο θα προτιμήσει, ενώ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και όσον αφορά τα πρόσωπα της 11άδας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ