Οι σκέψεις του Δώνη για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ

Οι σκέψεις του Δώνη για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός έπιασε πολύ καλή απόδοση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται να διατηρήσει την 11άδα και κόντρα στην ΑΕΛ, την ώρα που ο Μακέντα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Κάτι έδειξε να αλλάζει στον Παναθηναϊκό από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Λίγο η εκτός έδρας νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου, λίγο η επανεμφάνιση των… θαυματουργών νεαρών Ελλήνων, λίγο η απελευθέρωση του Χατζηγιοβάνη μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Όλο αυτό το θετικό μομέντουμ θέλει να διατηρήσει ο Γιώργος Δώνης και στο επόμενο ματς. Την Κυριακή 27/10, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την εξαιρετικά επικίνδυνη ΑΕΛ και θα ήταν ευχής έργον να πιάσουν οι πράσινοι παρόμοια επίπεδα απόδοσης για να «ζεστάνουν» και τους απογοητευμένους οπαδούς.

Για να το καταφέρει αυτό, σκοπεύει να μην διαταράξει τη χημεία της 11άδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο πέρα από 1-2 αναγκαστικές αλλαγές. Ο τιμωρημένος Ινσούα δεν υπολογίζεται και στη θέση του ίσως δούμε έναν ακόμα νεαρό, τον 18χρονο Βασίλη Ζαγαρίτη.

Από την άλλη η τριάδα μπροστά θεωρείται… μπετόν, με τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Ζαχίντ, την ώρα που ο Έλληνας τεχνικός έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Αυτό την επανένταξης του Μακέντα στην 11άδα και της επαναφορά του σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ