Παναθηναϊκός: Δύσκολη η παραμονή του Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Δύσκολη η παραμονή του Γιόχανσον

Ο Ματίας Γιόχανσον αναμένεται να δεχτεί πρόταση με... ψαλίδι στις αποδοχές του και δύσκολα θα την κάνει δεκτή.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η παραμονή του Ματίας Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα. Ο Σουηδός μπακ μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ωστόσο η εικόνα του στο γήπεδο προκαλεί προβληματισμό στους πράσινους, οι οποίοι από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας κοιτούσαν την αγορά για την εξεύρεση ενός δεξιού μπακ.

Πως έχουν τα δεδομένα της υπόθεσης; Αν ο Γιόχανσον δε βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, τότε αυτή δε θα είναι μεγαλύτερη από τα χρήματα που έχει να πάρει φέτος (περίπου 280.000 ευρώ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και… ψαλίδι στη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως ο Σουηδός για να παραμείνει στο «τριφύλλι» θα το κάνει μονάχα με τους όρους του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται ο Γιόχανσον από τον ερχόμενο Ιανουάριο να αρχίσει να κοιτάζει τι επιλογές υπάρχουν και αναλόγως να πράξει. Αν, δηλαδή, δει πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες με περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που ενδεχομένως του δώσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα εξετάσει τις περιπτώσεις αυτές.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τους τέσσερις των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τον Ιούνιο (συν τον Κουρμπέλη που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2020), ο Γιόχανσον έχει τις λιγότερες πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ