Ένινγκ στους παίκτες: «Μπράβο για τη νίκη, θέλω περισσότερη προσπάθεια»

Ένινγκ στους παίκτες: «Μπράβο για τη νίκη, θέλω περισσότερη προσπάθεια»

Ο Μίκαελ Ένινγκ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το διπλό στην Ξάνθη, αλλά συνέστησε προσοχή για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και κυρίως περισσότερη προσπάθεια από τους παίκτες του.

Η νίκη του Άρη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, στο ντεμπούτο του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο των κίτρινων έφερε και πάλι την ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

O Γερμανός τεχνικός έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο του Άρη και μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης ρέφαρε και επέστρεψε δυναμικά στη μάχη για την είσοδο στα play off. Ο Ένινγκ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, κάτι που ανέφερε και στους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής ήταν ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και για τη σοβαρότητα που έδειξαν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά κόντρα σε μια καλά οργανωμένη ομάδα.

Επίσης ο Ένινγκ είδε την ομάδα του να βελτιώνεται στη δημιουργία, να κάνει πολλές φάσεις και να μπορεί να τελειώσει νωρίτερα το ματς, ενώ στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι ζήτησε από τους παίκτες του να δουλέψουν περισσότερο και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο προκειμένου ο Άρης να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένινγκ: «Μπράβο σας για τη νίκη, από ‘δω και πέρα όμως θέλω περισσότερη προσπάθεια και φυσικά περισσότερη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ