ΑΕΚ: Ατομικό για τέσσερις, αγωνία με Μάνταλο

ΑΕΚ: Ατομικό για τέσσερις, αγωνία με Μάνταλο

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ούτε σήμερα, ενώ ατομικό έκαναν και οι Ζεράλδες, Μπάρκας και Βέρντε, με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όμως στη σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε στα Σπάτα ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα να συνεχίζουν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν, με τον αρχηγό της Ένωσης να μην προπονείται ούτε σήμερα και να υπάρχει έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα ο Μπάρκας όπως όλα δείχνουν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Κωστένογλου είχε ακόμα δυο προβλήματα στην σημερινή προπόνηση. Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία, ενώ ο Ντανιέλε Βέρντε ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον αριστερό προσαγωγό.

Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αυτό που «καίει» το προπονητικό τιμ της Ένωσης είναι η κατάσταση του Μάνταλου. Από εκεί και πέρα η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε κανονικά, ενώ η αυριανή (24/10) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.30, με τον Έλληνα κόουτς να περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ