ΠΑΟΚ: Έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας από τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας από τον Φερέιρα

Χωρίς του γνωστούς απόντες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής απέναντι στον Βόλο και ο τεχνικός της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη της ομάδας.

Βαρέλα και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Μαουρίσιο το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης και ο Ελ Καντουρί τρέξιμο και ασκήσεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για τη μάχη στο Βόλο συνεχίζεται. Η προπόνηση της της Τετάρτης (23.10) ήταν γεμάτη ποδόσφαιρο, με δουλειά σε διάφορους τομείς.

Πρώτα προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, έπειτα ιδιαίτερα από τον Αμπέλ Φερέιρα και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε ατομικά στο γήπεδο με τρεξίματα και ασκήσεις, ο Χοσέ Μαουρίσιο ακολούθησε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που το ετοίμασε το ιατρικό επιτελείο, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα δικά τους ατομικά προγράμματα.

Την Πέμπτη (24.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ