Σενάρια για Μπάρκα και Σέλτικ

Σενάρια για Μπάρκα και Σέλτικ

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Σέλτικς, που ψάχνει τον επόμενο βασικό γκολκίπερ της.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα από τα σημαντικότερα «περιουσιακά στοιχεία» της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ που είναι τραυματίας τον τελευταίο καιρό, απασχόλησε αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού το καλοκαίρι που μας πέρασε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή. Το ενδιαφέρον όμως γύρω από τον Έλληνα τερματοφύλακα είναι έντονο, με τη Ρόμα, τη Ρεν και τον Άγιαξ να έχουν ενδιαφερθεί κατά το παρελθόν.

Πλέον φαίνεται να προστίθενται ένας ακόμα «μνηστήρας» για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ. Αυτός είναι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα η Σέλτικ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη θέση «1».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως θέλει τερματοφύλακα για βασικό. Αυτή τη στιγμή ο «Νο1» των Σκοτσέζων είναι ο Φράσερ Φόρστερ, όμως είναι βασικός από την Σαουθάμπτον με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο αναπληρωματικός είναι ο 37χρονος Γκρεγκ Γκόρντον που λήγει το συμβόλαιο του κι όπως αντιλαμβάνεται κανείς αναμένεται η σκοτσέζικη ομάδα να κινηθεί για τερματοφύλακα.

Ο Μπάρκας είναι στη λίστα της, το συμβόλαιο του λήγει το 2012 και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει. Ωστόσο η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 7 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι άγνωστό αν θέλει και μπορεί να προσφέρει η Σέλτικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ