Παναθηναϊκός: Πονάει στα… άκρα – Οι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν Ινσούα και Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Πονάει στα… άκρα – Οι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν Ινσούα και Γιόχανσον

Για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς τους ακραίους μπακ και ο Γιώργος Δώνης αναζητεί λύσεις.

Ο Εμανουέλ Ινσούα έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και οι πόνοι που αισθάνεται ο Ματίας Γιόχανσον ανάγκασαν τον Γιώργο Δώνη να δηλώσει και αυτόν απόντα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που φέρνει για πρώτη φορά εκτός ομάδας και τους δύο βασικούς μπακ του «τριφυλλιού» στον ίδιο αγώνα. Και ο 50χρονος προπονητής αναζητεί λύσεις για να τους αντικαταστήσει.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος πως θα ξεκινήσει. Άλλωστε αυτή είναι η θέση του και σαν αριστερό μπακ τον είχε αποκτήσει πέρσι ο Παναθηναϊκός. Στην πορεία ο Δώνης αντιλήφθηκε πως μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις και τον χρησιμοποιεί και σαν εξτρέμ και στον άξονα.

Στα δεξιά είναι ο μεγαλύτερος… γρίφος. Ο Νούνες μοιάζει ως το φαβορί για να καλύψει το κενό του Γιόχανσον. Ο Πορτογάλος δεν έχει παίξει ξανά από το τραγικό παιχνίδι που έκανε με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο οποίο μάλιστα είχε αποδοκιμαστεί από τον κόσμο. Ωστόσο, ο Δώνης θεωρεί πως ήταν απλά μια κακιά στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή που στην προετοιμασία είχε δείξει καλή εικόνα.

Ο Νούνες έχει αγωνιστεί πολλές φορές στην καριέρα του σαν δεξιός μπακ και ο Δώνης σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία. Εναλλακτικές λύσεις είναι οι Αποστολάκης και Θεοχάρης, αλλά δεν έχουν πολλές πιθανότητες, ενώ υπάρχει σαν λύση και η επιλογή του Κολοβέτσιου, που τον έχουμε δει κάποιες φορές στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ