«Δίνει Μίσιτς για να αγοράσει Ζαμπά η Σπόρτινγκ»

«Δίνει Μίσιτς για να αγοράσει Ζαμπά η Σπόρτινγκ»

Η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση Ζαμπά και για να μειώσει το κόστος μεταγραφής ρίχνει στο τραπέζι το «χαρτί» του Γιόζιπ Μίσιτς, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Η O Jogo έχει αναφέρει εδώ και μέρες πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Λεό Ζαμπά. Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «noticiasaominuto.com» μπαίνει και στις οικονομικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό σάιτ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει ένα ποσό 12 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Ένα τέτοιο ποσό θα ήταν απαγορευτικό, ωστόσο, για την πορτογαλική ομάδα.

Κάπου εδώ, σύμφωνα πάντα με του Πορτογάλους, μπαίνει το όνομα του Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Σέρβος αγωνίζεται στο «Δικέφαλο του Βορρά» ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το «noticiasaominuto.com», οι Πορτογάλοι σκέφτονται να ζητήσουν το Ζαμπά δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς και για να μειώσουν το κόστος ενδέχεται να συμπεριλάβουν και τον 25χρονο Σέρβο κεντρικό χαφ στα ανταλλάγματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ