Νικοπολίδης: «Χαίρομαι που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, να θέσουμε σωστές βάσεις για τα παιδιά»

Νικοπολίδης: «Χαίρομαι που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, να θέσουμε σωστές βάσεις για τα παιδιά»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν για να βοηθήσουν τα παιδιά, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τον άλλοτε πορτιέρο των Πειραιωτών να αναλαμβάνει το πόστο του Υπεύθυνου Ακαδημιών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε είναι χαρούμενος που γύρισε στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που του δίνει να εργαστεί «στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στόχος του ίδιου και των συνεργατών του είναι να προπονήσουν, να εκπαιδεύσουν και να βοηθήσουν τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η δήλωσή του:

«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.

Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ