Αλέν: «Θα νικήσουμε την ΑΕΚ, σεβαστήκαμε υπερβολικά την Μπάγερν»

Αλέν: «Θα νικήσουμε την ΑΕΚ, σεβαστήκαμε υπερβολικά την Μπάγερν»

Αποφασισμένος και αισιόδοξος για νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» σεβάστηκαν υπερβολικά την Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του για τα καλά τη σπουδαία «μάχη» με την Μπάγερν Μονάχου, με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 19:30).

Ο Μπόμπι Αλέν, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, εξέφρασε την πίστη και αισιοδοξία του για νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην «Ένωση», ενώ τόνισε πως οι εμφάνιση των Πειραιωτών κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν ήταν πολύ καλή, αλλά αν η ομάδα του δεν είχε σεβαστεί υπερβολικά την αντίπαλό της, τότε θα είχε πάρει και καλύτερο αποτέλεσμα.

Για το ματς με την Μπάγερν: «Eίναι κρίμα γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να μάθουμε γρήγορα και να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τα λόγια του Μαρτίνς μετά το ματς: «Ο προπονητής μας είπε πριν από το ματς πως θα σκοράρουμε, γιατί διαθέτουμε καλή επίθεση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα. Δεν ήταν χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά για το πρόσωπο που δείξαμε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα ξεκουραστούμε και στη συνέχεια θα σκεφτούμε την ΑΕΚ. Θα κερδίσουμε».

Για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» και για τη συνεργασία του με τον Σα: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το πανέμορφο στάδιο. Ο Σα είναι εξαιρετικός τύπος και δουλεύουμε πολύ σκληρά μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ