Μίσιτς: «Αισθάνομαι υπέροχα στον ΠΑΟΚ, ρεαλιστικές οι πιθανότητες για νταμπλ

Μίσιτς: «Αισθάνομαι υπέροχα στον ΠΑΟΚ, ρεαλιστικές οι πιθανότητες για νταμπλ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τον ΠΑΟΚ, την ζωή στην Ελλάδα, αλλά και τη μάχη του τίτλου.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποτελεί την μεγάλη έκπληξη στον φετινό ΠΑΟΚ, καθώς σε σχέση με το απαρατήρητο περσινό του ξεκίνημα, πραγματοποιεί εκπληκτική εκκίνηση, όντας από τους καλύτερους παίκτες του «δικεφάλου».

Ο Σέρβος άσος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το καλό του ξεκίνημα με τους Θεσσαλονικείς, για τις πιθανότητες της ομάδας για νταμπλ, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή στην χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σεζόν που κάνει με τον ΠΑΟΚ ως τώρα: «Αισθάνομαι υπέροχα, σε έξι αγώνες έχω σημειώσει τρία γκολ και έχω δώσει τέσσερις ασίστ. Συνηθίζω στο πρωτάθλημα, στην πόλη και στην ομάδα. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να κατακτήσει και φέτος το νταμπλ: «Πολύ ρεαλιστικές, το πιστεύω. Η ομάδα δεν άλλαξε σημαντικά, αποχώρησαν μόνο δύο τρεις παίκτες».

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι πολύ καλό το επίπεδο. Τρεις ή τέσσερις ομάδες πρωταγωνιστούν και οι άλλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες, αν και όλες μπορούν να απειλήσουν όλους.

Για να κερδίσεις στην Ελλάδα, πρέπει να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα που δεν έχει χτυπήσει τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Όλες οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες εκπληρώνονται εγκαίρως. Στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα χωρίς χρήματα.

Η ομάδα καθοδηγείται από τον Ιβάν Σαββίδη, έναν Ρώσο επιχειρηματία με ελληνικές ρίζες. Λόγω του περιστατικού σ’ ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών ετών.

Ασφαλώς και τον συναντάμε, δεν μιλάμε αρκετά μαζί του, αλλά μας έρχεται και μας χαιρετάει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι».

Για τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ που φέρεται να τον ήθελε πέρσι: «Δεν υπήρχε τίποτα γύρω από αυτό το θέμα και δεν ήταν ρεαλιστικό, ούτε το περίμενα, γιατί εκείνη την εποχή δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής.

Δεν ξέρω πόσο σοφή θα ήταν μια τέτοια επιλογή επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν να παίξω και μόνο αυτό υπήρχε στο μυαλό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ