Παναθηναϊκός… καλεί Ινσούα

Παναθηναϊκός… καλεί Ινσούα

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, με τον Εμανουέλ Ινσούα να είναι ο επόμενος που θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που ανανέωσε τελικά το συμβόλαιό του, στον Παναθηναϊκό θέλουν να «τρέξουν» και άλλες παρόμοιες υποθέσεις ποδοσφαιριστών, με τον Ινσούα να βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο.

Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού, είναι από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ και έχει ανεβασμένες τις μετοχές του μετά και την περσινή εξαιρετική σεζόν του. Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα νέος τεχνικός διευθυντής, αναμένεται να κινηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες.

Μάλιστα όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Live Sport, υπήρξε ήδη επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ινσούα. Κουβέντα για το οικονομικό δεν έγινε αφού οι λεπτομέρειες αυτές θα διευθετηθούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο στην πρώτη επαφή που είχαν οι διοικούντες της πράσινης ΠΑΕ, εισέπραξαν θετικό κλίμα, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Αθήνα το προσεχές διάστημα για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ