Σφιντέρσκι: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος το πρωτάθλημα, όνειρο μου να αγωνιστώ για την Πολωνία»

Σφιντέρσκι: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος το πρωτάθλημα, όνειρο μου να αγωνιστώ για την Πολωνία»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, τον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και το όνειρο της κλήσης στην Εθνική Πολωνίας.

Ο Σφιντέρσκι είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο αυτό κομμάτι του πρωταθλήματος. Τα δύο γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Ο Πολωνός στράικερ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τη ζωή στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και το όνειρο την κλήσης του στην Εθνική Πολωνίας. Φυσικά όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα με την πατρότητα να του χτυπάει την πόρτα…

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του ο Σφιντέρσκι:

Για τα συναισθήματά του που θα γίνει πατέρας:

«Με την αρραβωνιαστικιά μου, Μαρτίνα, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον γιο μας στον κόσμο. Κανένα γκολ, ακόμη και ένα θεαματικό, όπως αυτό που σημείωσα με τακουνάκι απέναντι στη Λαμία, δεν μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα όταν ένας άνθρωπος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτή την υπέροχη στιγμή. Θέλαμε πραγματικά ένα μωρό και το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα σύντομα».

Για το γεγονός πως είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ποια γκολ ξεχωρίζει:

«Προσωπικά ξεχωρίζω τα δύο γκολ που σημείωσα στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Αθήνα. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ βασικός και να σκοράρω. Τα γκολ που πέτυχα στην Αθήνα μου έδωσαν τεράστια ώθηση».

Για τη… δημοτικότητά του στη Θεσσαλονίκη μετά τις εμφανίσεις και τα γκολ που πετυχαίνει:

«Το γεγονός είναι αξιοσημείωτο και ευχάριστο για εμένα. Στις βόλτες μου στο κέντρο με σταματούν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, για να βγάλουμε μια φωτογραφία και να υπογράψω ένα αυτόγραφο».

Για τη σύγκριση με τον Πρίγιοβις:

«Κάθε επιθετικός που έρχεται στον ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιοβιτς αρχίζει να συγκρίνεται με αυτόν. Είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτό, αλλά είναι κάτι που δεν με επηρεάζει, απλά πρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου και να αφήσεις το δικό σου στίγμα, για να γράψεις την δική σου ιστορία με τον ΠΑΟΚ».

Για τα σενάρια που τον φέρνουν προ των πυλών της Εθνικής Πολωνίας:

«Είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός στην επίθεση της εθνικής ομάδας είναι ισχυρός. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε παίκτες υψηλής ποιότητας από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Εγώ από την πλευρά μου λοιπόν, θα προσπαθήσω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, που θα με βοηθήσουν να λάβω την κλήση στην εθνική ομάδα, θα ήταν ωραίο να είμαι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν και το όνομά του:

«Χαλαρώστε, έχω ακόμα πολύ χρόνο μέχρι το χειμώνα και δεν σηκώνομαι το πρωί με την σκέψη να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος εδώ. Η Ελλάδα ήταν η σωστή επιλογή. Οι προσφορές δεν έρχονται σε μένα ούτως ή άλλως, και αν έρθουν, ο ατζέντης μου Μάριους Πιεκάρσκι ξέρει πώς να ενεργήσει. Θυμάμαι ότι την πρώτη μέρα, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να με αγοράσει από τη Γιαγκελόνια, μίλησα με τον Μάριους και την αρραβωνιαστικιά μου. Μαζί, αποφασίσαμε ότι εκείνη την εποχή ήταν η καλύτερη επιλογή, ήταν ο κατάλληλος σύλλογος για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή σαν εμένα. Η εμπειρία μου στην Ελλάδα θα είναι στις αναμνήσεις μου για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος:

«Φυσικά. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου μπορεί να απαντήσει αλλιώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ