Πιο δημοφιλής αρχηγός στο Fantasy της Superleague ο Ζοζέ Σα

Πιο δημοφιλής αρχηγός στο Fantasy της Superleague ο Ζοζέ Σα

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αρχηγός στο fantasy της Superleague για την 8η αγωνιστική.

Ο Ζοζέ Σα έχει κερδίσει από πέρυσι τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα «ερυθρόλευκα», πείθοντας έτσι τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστευτεί για να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

Πλέον όμως τον Πορτογάλο γκολκίπερ δεν τον εμπιστεύεται μόνο ο τεχνικός του Ολυμπιακού και οι παίκτες που παίζουν στο Fantasy της Superleague.

Όπως έκανε γνωστό η λίγκα ο 26χρονος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίο αρχηγός στο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, του είχαν δώσει το… περιβραχιόνιο συνολικά 2.188 παίκτες.

Πίσω από τον Σα βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, τον οποίο έχουν επιλέξει για αρχηγό 1.787 «προπονητές». Στην τρίτη θέση ακολουθεί ακόμη ένας «ερυθρόλευκος».Ολόγος για τον Ρουμπέν Σεμέδο που είναι αρχηγός σε 924 ομάδες.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, που έχουν επιλεγεί από 795 και 645 προπονητές αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ