Πέλκας: «Το παιχνίδι με τον Βόλο θα κριθεί από εμάς» (vid)

Πέλκας: «Το παιχνίδι με τον Βόλο θα κριθεί από εμάς» (vid)

O Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο PAOK TV για το ματς με τον Βόλο ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο (19:30) στο Πανθεσσαλικό και ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο PAOK TV για το παιχνίδι τονίζοντας πως από την ομάδα του εξαρτάται το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου αναφέρθηκε επίσης στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ: «Ηρθε νέος προπονητής άλλαξε το σύστημα, χρειάζεται χρόνος για να βγάλουμε το 100%, στις αρχές είχαμε κάποιες δυσκολίες, πιστεύω σύντομα θα δείξουμε όλα όσα ζητάει. Παίζουμε πιο επιθετικά, γι’ αυτό βάζουμε και πολλά γκολ, στο τελευταίο ματς κρατήσαμε και το μηδέν πίσω και έτσι παίρνεις τα αποτελέσματα».

Για τον νέο του ρόλο: «Ο δικός μου ο ρόλος στα πρώτα παιχνίδια ήταν διαφορετικός. Πλέον παίζουμε αλλιώς με παίκτες στις γραμμές με περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό το διάστημα δεν αγωνίζομαι. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου για να δείξω στον προπονητή πως είμαι βασικό κομμάτι της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, θα μπορούσαμε να βάλουμε στη συνέχεια κι άλλα. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, ήταν βελτιωμένη».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που έχει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από εμάς, στο πόσο καλοί θα είμαστε εμείς, πόσο συγκεντρωμένοι και πόσο θα αξιοποιήσουμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. Θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή, που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα κι έχουμε δει τις αδυναμίες του αντιπάλου και κατά ένα μεγάλο ποσοστό, εμείς θα κρίνουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ