Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-2: «Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι των μικρών στο Ρέντη (VID)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-2: «Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι των μικρών στο Ρέντη (VID)

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και χάλασε το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Κ19 των Πειραιωτών.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι του πρωταθλήματος της Super League Κ19, κόντρα στον Ολυμπιακό, μία ημέρα πριν το ντέρμπι των Ανδρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο των Ερυθρόλευκων, οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Καλοπήτα απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επικράτησαν με 2-0 μέσα στο Ρέντη και τους προσπέρασαν στον βαθμολογικό πίνακα, συνεχίζοντας την καταδίωξη του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που προπορεύονται.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο, όταν ο Μαχαίρας με εξαιρετική ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Χριστόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραργύρη. Το δεύτερο γκολ για τους Κιτρινόμαυρους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 52ο λεπτό ο Τσέλιος έκλεψε την μπάλα από τον Τσάβο, μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καραργύρη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα, με τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να αποδώσουν και να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Θεοχάρη.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Ενώ ακόμη και οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το παρών στο παιχνίδι, μπήκαν με διαπιστεύσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μάρτινης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Φέκας, Σουρλής, Μπουλάρι.

ΑΕΚ Κ19 (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας(59′ Λιώνης), Σταμούλης, Καραβίδας, Κώτσιος, Ποζατζίδης, Τόλιος(70′ Τσαρούχας) , Ρουκουνάκης, Τσέλιος(70′ Κοσίδης), Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ