Το αστείο πέναλτι του Δημόπουλου για το 2-0 του ΠΑΟΚ (vid)

Το αστείο πέναλτι του Δημόπουλου για το 2-0 του ΠΑΟΚ (vid)

Το… πρωτοπαλίκαρο του Αχιλλέα Μπέου έκανε αστείο πέναλτι στον Λημνιό και ο Πέλκας ευστόχησε απέναντι στον Γκαραβέλη, σφραγίζοντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Το 1-0 είναι ένα… περίεργο και εύθραυστο αποτέλεσμα. Μια στραβοκλωτσιά στα τελευταία λεπτά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Να κόψει νίκες και να χαλάσει τις σχέσεις.

Γι’ αυτό και ο Δημόπουλος θέλησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας ένα αστείο πέναλτι στο 74’. Ο αμυντικός του Βόλου ανέτρεψε τον Λημνιό και «σφράγισε» τη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά, δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Να μην υπάρχουν δράματα και αμφιβολίες για το αν θα πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ. Ένα από τα πιο αστεία πέναλτι του φετινού πρωταθλήματος. Ένα μαρκάρισμα από τον Δημόπουλο τόσο όσο… έπρεπε, όπως έπρεπε. Για να μην το πάρουν πίσω και από το VAR. Το πρωτοπαλίκαρο του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τον έχει μαζί του από τα πρώτα… βήματα της ομάδας.

Ο Πέλκας ξετύλιξε το δώρο του αμυντικού του Βόλου και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι α λά… Πανένκα έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, σφραγίζοντας τη νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ