Αουγκούστο: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε γιατί πήρε το πρωτάθλημα πέρσι»

Αουγκούστο: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε γιατί πήρε το πρωτάθλημα πέρσι»

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο άσος του Βόλου, Αουγκούστο Μαξ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου για την 8η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ περιμένει την έκβαση του αυριανού (27/10, 19:30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο Αουγκούστο Μαξ του Βόλου, μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον «Δικέφαλο του Βορρά», λέγοντας πως είναι ομάδα με ποιότητα και ότι αποδεικνύει συνεχώς γιατί πήρε το πρωτάθλημα πέρσι. Επίσης, μίλησε για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του αλλά το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια δεν επέτρεψε στους παίκτες του Χουάν Φεράντο να σκοράρουν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αουγκούστο στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε, τρέξαμε, όμως αντιμετωπίσαμε τους πρόσφατους πρωταθλητές που απέδειξαν γιατί πήραν το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά ήρθε το γκολ, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπόρεσε να φέρει το ματς στα μέτρα του».

Για την έλλειψη ευκαιριών:

«Εγώ πιστεύω ότι δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Μας έλειψε η τελική προσπάθεια για να τη μετουσιώσουμε σε γκολ και με ομάδες τέτοιας κλάσης δεν μπορείς να κάνεις πάνω από 3-4 ευκαιρίες. Αν δεν τις εκμεταλλευτείς, καταλαβαίνετε».

Για τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες:

«Κάνουμε κάποια συγκεκριμένα λάθη. Πρέπει να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια για να μειώσουμε. Κυρίως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην διάρκεια του 90λεπτου».

Για την ποιότητα του ΠΑΟΚ:

«Το αποδεικνύει σε όλη την διάρκεια ο ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες με ποιότητα, πείρα και ξέρουν να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ