Λημνιός: «Έκανα υπερήφανη την οικογένειά μου, το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από το Πανθεσσαλικό»

Λημνιός: «Έκανα υπερήφανη την οικογένειά μου, το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από το Πανθεσσαλικό»

Ο Δημήτρης Λημνιός σκόραρε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Βόλο και μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως έκανε υπερήφανους τους γονείς του και τους φίλους του και πως το σπίτι του απέχει μόλις πέντε λεπτά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Δημήτρη Λημνιό, καθώς ανήμερα της ονομαστικής του εορτής σκόραρε βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να νικήσει με 2-0 τον Βόλο στη Θεσσαλία και να ανέβει προσωρινά στην 1η θέση της Super League.

Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ανέφερε πως έκανε υπερήφανους τους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς του, οι οποίοι πήγαν στο γήπεδο να τον δουν όπως ήταν φυσιολογικό καθώς το σπίτι τους απέχει μόλις πέντε λεπτά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Λημνιός:

Για αυτό που είπε στον Πέλκα όταν έκανε το 0-1:

«Του είπα ότι το γκολ είναι δικό του, γιατί έχει γενέθλια. Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, ο ένας έκανε ασίστ (σ.σ. Γιαννούλης) κι εμείς (σ.σ. Πέλκας) βάλαμε γκολ. Το ευχαριστηθήκαμε. Ο Βόλος δεν κλείστηκε και θέλω να του πω συγχαρητήρια. Μπήκαμε αποφασισμένοι και θα το χαρούμε στη συνέχεια πιο πολύ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος περιμένοντας το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ:

«Ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας. Για το σύστημα του προπονητή, στην αρχή υπήρχε μια γκρίνια γιατί η ομάδα δεν έπαιζε τόσο καλά, αλλά χρειαζόμασταν χρόνο προσαρμογής. Καμιά φορά χρειάζεται υπομονή. Η ομάδα σιγά-σιγά παίζει καλύτερα, παίζει τη μπάλα από πίσω, κάνει τελικές και αυτό είναι το βασικό πλάνο».

Για το αν έχει ξαναπαίξει στη γενέτειρά του, τον Βόλο, σε επίπεδο Super League:

«Ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για μένα. Ήρθαν με είδαν οι γονείς μου, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, που δε με είχαν ξαναδεί στο γήπεδο, Θεωρώ ότι τους έκανα περήφανους. Το σπίτι μου από εδώ, είναι πέντε λεπτά. Είναι καλό που υπάρχει μια ομάδα του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν μια όμορφη στιγμή για μένα, το χάρηκα πολύ και αυτό που κρατάω είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση της ομάδας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ