Φεράντο: «Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί, ήταν πρόβλημα για μένα»

Φεράντο: «Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί, ήταν πρόβλημα για μένα»

Ο Χουάν Φεράντο μετά την ήττα του Βόλου από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ενημερώθηκε αργά για τις απουσίες των 6 παικτών που συνδέονται με τον «δικέφαλο», αλλά μέσα από αυτό πήραν ευκαιρίες κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός προπονητής του Βόλου Χουάν Φεράντο παρά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ (0-2), παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη τύπου από την προσπάθεια των παικτών του, αναγνωρίζοντας πως ήταν μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν έπαιξαν οι δανεικοί του «δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε».

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ