Γκαραβέλης: «Κάνουμε καλές εμφανίσεις, έφυγε το δύσκολο πρόγραμμα»

Γκαραβέλης: «Κάνουμε καλές εμφανίσεις, έφυγε το δύσκολο πρόγραμμα»

Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Θανάσης Γκαραβέλης, τόνισε πως η ομάδα του κάνει καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνει βαθμούς, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι τα επόμενα ματς των Θεσσαλών θα είναι περισσότερο στα μέτρα τους καθώς το δύσκολο πρόγραμμα έφυγε.

Ο Θανάσης Γκαραβέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως η ομάδα του κάνει καλές εμφάνισεις, παρ’ όλα αυτά δεν καταφέρνει να παίρνει βαθμούς και γι’ αυτό μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ όπως το ενθαρρυντικό, όπως είπε, είναι ότι το δύσκολο πρόγραμμα έφυγε και πως τα επόμενα ματς των Θεσσαλών θα είναι περισσότερο στα μέτρα τους.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γκαραβέλης:

«Κάνουμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνουμε βαθμούς. Τελείωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύσκολες ομάδες, θα παίξουμε και στο κύπελλο και στη συνέχεια γίνεται πιο βατό για εμάς».

Αν εστιάζει το πρόβλημα στο δύσκολο πρόγραμμα:

«Δεν είμαστε κακοί, παίζουμε καλά, είχαμε όμως δύσκολο πρόγραμμα και παίξαμε με πιο έμπειρες ομάδες, αλλά θα το αλλάξουμε αυτό τώρα που τα παιχνίδια θα είναι περισσότερο στα μέτρα μας».

Για την αγκαλιά με τον Ζίβκοβιτς:

«Είχαμε έναν πολύ ωραίο ανταγωνισμό ήμασταν αντίπαλοι στα οικογενειακά διπλά, τώρα κανονικά αντίπαλοι, του εύχομαι να είναι γερός και να έχει κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ