Μάτος: «Λημνιός, Πέλκας και Γιαννούλης είναι σαν… μηχανές»

Μάτος: «Λημνιός, Πέλκας και Γιαννούλης είναι σαν… μηχανές»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποθέωσε τους τρεις Δημήτρηδες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Δικεφάλου επί του Βόλου.

Στους Δημήτρη Λημνιό, Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι έχουν σήμερα τη γιορτή τους, υποκλίθηκε ο Λέο Μάτος, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε… μηχανές τους τρεις Δημήτρηδες του Δικεφάλου, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του ΠΑΟΚ. Ο Γιαννούλης έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου, το οποίο πέτυχε ο Λημνιός, ενώ το 2-0 έκανε ο Πέλκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διατήρησε για δεύτερο ματς ανέπαφη την εστία του: «Δείχνει ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά και ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσηλωμένοι στην άμυνα. Σε προηγούμενους αγώνες είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά αυτό έχει αλλάξει και δείχνει ότι δουλεύουμε όπως μας λέει ο προπονητής μας».

Για τη νίκη: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε εμάς για την σκληρή δουλειά μας. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπούμε στα play off με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία».

Για τους Πέλκα, Γιαννούλη, Λημνιό: «Φυσικά γνωρίζουμε για την γιορτή τους. Είμαστε χαρούμενοι για αυτούς. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνους, είμαστε μια οικογένεια, είμαστε όλοι μαζί. Τους αξίζουν τα καλύτερα και βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα. Είμαστε ένα γκρουπ μαζί όλοι σαν μια οικογένεια. Οι Δημήτρηδες είναι πλέον σαν… μηχανές».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Είναι αυτό που είπαμε και πριν, όσο περνάει ο καιρός το δέσιμο μεγαλώνει. Όσο προχωράει ο καιρός αρχίζουμε να αποδίδουμε καλύτερα αυτό που ζητάει ο προπονητής μας. Με αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ