Έχει ξαναεκτελέσει πέναλτι α λα Πανένκα ο Πέλκας (vid)

Έχει ξαναεκτελέσει πέναλτι α λα Πανένκα ο Πέλκας (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελεί έτσι πέναλτι.

Ο Δημήτρης Πέλκας επανήλθε στα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός εκτελεί πέναλτι με αυτό τον τρόπο. Το είχε ξανακάνει και όταν αγωνιζόταν στη Βιτόρια Σετούμπαλ το 2015.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου 2015 η Σετούμπαλ αντιμετώπιζε την Βιτόρια Γκιμαράες στον τρίτο όμιλο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Ο Πέλκας σε εκείνο το ματς μπήκε αλλαγή στη θέση του Ζεκίνια στο 61′ λεπτό της αναμέτρησης, με την ομάδα του να προηγείται με 1-0. 15 λεπτά αργότερα η ομάδα του κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση.

Ο Πέλκας εκτέλεσε και τότε το πέναλτι α λα Πανένκα. Το αποτέλεσμα ήταν και τότε το ίδιο, αφού η μπάλα κατέληξε και πάλι στα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και τότες το ίδιο αφού η Σετούμπαλ επικράτησε της Γκιμαράες με 2-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το ματς:  (Η εκτέλεση του Πέλκα στο 3:12)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ