Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι «κατάσκοποι» του ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι «κατάσκοποι» του ντέρμπι

To10.gr αποκαλύπτει τους ξένους σκάουτς που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Για ποιους ενδιαφέρονται...

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους βασικούς «σταθμούς» ορισμένων από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης. Ομάδες που στέλνουν τους σκάουτ τους, με σκοπό να παρακολουθήσουν, είτε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είτε των αντιπάλων του (σ.σ. ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί θέλουν να δουν πως ανταποκρίνονται στα δύσκολα παιχνίδια). Και το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι ξένες ομάδες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, κυρίως του Ολυμπιακού. Αλλά όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, θέση στο φαληρικό γήπεδο για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχουν κλείσει σίγουρα τέσσερις γαλλικές ομάδες (Μαρσέιγ, Νις, Ρεμς, Σεντ Ετιέν), η Φέγενορντ (Ολλανδία), αλλά και η Ραπίντ Βιένης (Αυστρία).

Ποιους ποδοσφαιριστές έχουν έρθει να παρακολουθήσουν; Οι Γάλλοι (όλοι) έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στον Κώστα Τσιμίκα. Με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να έχει προκαλέσει αίσθηση με τις φετινές του εμφανίσεις. Η Φέγενορντ από την άλλη, θα κάνει γενικό σκάουτινγκ, θα έχει στραμμένα τα μάτια της στον Κώστα Γαλανόπουλο από την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει την οικονομική ισχύ να αγοράσει παίκτη των Πειραιωτών.

Οσο για τη Ραπίντ Βιέννης; Σήμερα γράφθηκε στον Τύπο ότι οι Αυστριακοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη. Ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις τη Ενωσης για τον 23χρονο μπακ, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Πάντως, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, λογαριασμού που ασχολείται με το διεθνές σκάουτινγκ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα βρεθούν και «κατάσκοποι» από Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Νόριτς, για να δουν τον Κώστα Τσιμίκα. Σημειώνεται ότι οι ίδιοι βρέθηκαν στο Φάληρο και στο παιχνίδι με την Μπάγερν, κάτι ωστόσο, που αφορά μόνος τη Γουέστ Χαμ, που όντως είχε άνθρωπο στο Καραϊσκάκη. Οσο για σήμερα; Η μοναδική αγγλική ομάδα που αναμένεται να δώσει το παρών είναι η Μπόρνμουθ. Ανθρωπος της οποίας παρακολούθησε και την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς. Με συγκεκριμένο στόχο…

https://twitter.com/scoutsattending/status/1188443849972240385

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ