Ντουάρτε: «Σημαντικό ότι έπαιξα και νιώθω χρήσιμος, χαρούμενος για τη νίκη»

Ντουάρτε: «Σημαντικό ότι έπαιξα και νιώθω χρήσιμος, χαρούμενος για τη νίκη»

Για τα λεπτά συμμετοχής που πήρε κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε ο Ολλανδός.

Ο Λερίν Ντουάρτε πέρασε στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό ως αλλαγή και έπαιξε στο τελευταίο μισάωρο. Ο Ολλανδός μέσος σχολίασε την εμφάνισή του και αυτή της ομάδας στον φακό της Nova.

Για το πώς αισθάνεται με τον ερχομό του Ένινγκ: «Είμαι χαρούμενος που ο καινούριος προπονητής μου έδωσε λεπτά συμμετοχής και μάλιστα η παρουσία μου συνδυάστηκε με μια νίκη για την ομάδα. Είναι σημαντικό ότι έπαιξα και νιώθω χρήσιμος, θέλω να κάνω ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του: «Είχα δύο ευκαιρίες, θα ήταν σημαντικό να σκοράρω άλλα είναι καλό ότι πήρα τα λεπτά που ήθελα. Θα συνεχίσω έτσι για να συνδυάσω καλές μου εμφανίσεις με νίκες της ομάδας».

Για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: «Πέρσι έπαιξα κυρίως ως κεντρικός χαφ ή στην δεξιά πτέρυγα, σήμερα έπαιξα στην αριστερή. Μπορώ να παίξω καλά και στον άξονα και στα πλάγια».

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ: «Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση, πετύχαμε μια καθαρή νίκη. Είναι σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα για να καθαρίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια, αλλά στην τελική μας μένει και πάλι μια καθαρή νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ