Αλμπάνης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από το γρήγορο γκολ»

Αλμπάνης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από το γρήγορο γκολ»

Στο γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης θεωρώντας πως αυτό χάλασε το πλάνο της ομάδας του.

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γρήγορο γκολ των «ερυθρόλευκων». Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης τόνισε επίσης ότι η ομάδα του υστέρησε και στις προσωπικές μονομαχίες.

Αναλυτικά:

Για το γρήγορο γκολ: «Στο επίπεδο αυτό έτσι είναι τα πράγματα. Μια στιγμή αδυναμίας σου κοστίζει. Το γρήγορο γκολ μας επηρέασε και χάσαμε την συγκέντρωση μας για αρκετή ώρα. Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια χάσαμε κάποιες ευκαιρίες».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι ερχόμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες. Σε τέτοια ματς αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και δείχνει πολλά. Σίγουρα επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Επίσης είχαμε αρκετά κενά διαστήματα και αυτό φυσικά μας κόστισε. Τα καλά διαστήματα ήταν λίγα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε στην κόντρα γκολ στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα καταφέραμε.»

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι στο -8: «Σίγουρα η διαφορά αυτή δεν είναι μικρή αλλά με τα πλέι οφ το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ