Το είχε ξανακάνει ο Καμαρά και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ! (vids)

Το είχε ξανακάνει ο Καμαρά και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ! (vids)

Ο Καμαρά στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ πέρσι είχε πετύχει επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ με δυνατό σουτ απέναντι στην Ενωση!

Ο Μαντί Καμαρά ήταν υποτονικός στην αρχή της σεζόν, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αποψινή νίκη των Πειραιωτών επί της ΑΕΚ με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Αφρικανός μέσος ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Ενωση, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, ενώ στο 77’ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με το οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη!

Ο Ποντένσε βγήκε από δεξιά, είδε τον Καμαρά, που ήταν ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, του έκανε το γύρισμα και ο Αφρικανός χωρίς να το σκεφτεί με ένα φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τσιντώτα για το 2-0!

Ένα πανέμορφο γκολ από τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε σκοράρει και στο περσινό ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη και πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ένα γκολ, με το οποίο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και είχε δώσει το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τελικά τη νίκη με 4-1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη φάση του περσινού γκολ ήταν και πάλι μέσα ο Ποντένσε, ο οποίος τότε είχε κάνει το ανάποδο ψαλιδάκι, πριν η μπάλα στρωθεί στον Καμαρά. Ο διεθνής άσος στο αποψινό παιχνίδι «κεραυνοβόλησε» για δεύτερη φορά την ΑΕΚ και ουσιαστικά σφράγισε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Την 7η στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς με την Ενωση στο πρωτάθλημα. Το γκολ, μάλιστα, δεν ήταν η μοναδική φάση στην οποία απόψε ο Καμαρά δοκίμασε το πόδι του. Υπήρχαν νωρίτερα άλλες δύο φορές καρμπόν με το γκολ.  Στο 66’ και στο 69’ ο Ποντένσε γύρισε στον Αφρικανό, αυτός σούταρε, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ.

Η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή. Έτσι όπως έπιασε το σουτ ο Καμαρά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ο Αφρικανός εκτός από την ΑΕΚ, έχει «κεραυνοβολήσει» επίσης τον Αστέρα Τρίπολης, στην περσινή σεζόν, στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1!

Δείτε τα γκολ του την περσινή σεζόν:

Και το φετινό του γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ