Σιμάο: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου»

Σιμάο: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πορτογάλο μέσο, Νταβίντ Σιμάο, να τονίζει ότι η «Ένωση» δεν προσάρμοσε το πλάνο της σε εκείνο του Ολυμπιακού, καθώς είναι μεγάλη ομάδα.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή, χάνοντας 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο 29χρονος μέσος της «Ένωσης», Νταβίντ Σιμάο τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι η ομάδα δεν έπαιξε όπως ήθελε, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το πλάνο, ανέφερε ότι η ΑΕΚ δεν προσαρμόζεται μόνο στις ιδέες του δικού της προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε να είμαστε από νωρίς πίσω στο σκορ. Είχαμε 1-2 φάσεις για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, εγώ προσπάθησα με μια ατομική ενέργεια όμως δεν τα κατάφερα και μετά το 2-0 τελείωσε το ματς».

Όσον αφορά το πλάνο της ομάδας: «Εμείς δουλεύουμε πάνω στο δικό μας πλάνο, δεν δουλεύουμε πάνω σε άλλες ομάδες. Είμαστε η ΑΕΚ και παίζουμε πάντα το ίδιο, πάνω στις ιδέες του προπονητή.

Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, όμως είχαμε φάσεις με τον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζει το πλάνο της πάνω σε άλλες ομάδες».

Ο 29χρονος κατέληξε: «Δεν μπορείς πάντα να παίζεις όπως θέλεις, παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που έπαιξε καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Είχαμε τις ευκαιρίες, αν είχαμε ισοφαρίσει, τα πάντα θα ήταν αλλιώς. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ