Άγριο κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι (pics)

Άγριο κράξιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι (pics)

Η ήττα αλλά κυρίως η εμφάνιση της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας που ξέσπασαν στο social media της ΠΑΕ κατά της διοίκησης.

Μετά την περσινή τραγική χρονιά που η ΑΕΚ τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον Οκτώβριο αν και ήταν η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν, οι οπαδοί της ομάδας πίστευαν πως φέτος θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και η ομάδα θα ήταν ανταγωνιστική μέχρι τέλους.

Η ήττα με 2-0 όμως από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την άφησε στο -8 ήδη από την κορυφή κάτι που σημαίνει πως και φέτος το έργο των «κιτρινόμαυρων» όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο έως και ακατόρθωτο από νωρίς.

Το αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» εξόργισε τον κόσμο της ομάδας, για όλους τους παραπάνω λόγους, κάτι που έδειξαν με τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση της ΠΑΕ για το ντέρμπι. Δεν ήταν όμως μόνο το αποτέλεσμα που οδήγησε τους οπαδούς της Ένωσης σε αυτή την αντίδραση αλλά και η πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα σε έναν κουρασμένο από το παιχνίδι με την Μπάγερν, Ολυμπιακό.

Τα σχόλια και το… κράξιμο αφορούσε κυρίως τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις καλοκαιρινές επιλογές με τις σπόντες για τα λεφτά που αντί για την ομάδα πήγαν στο γήπεδο να μην λείπουν. Συγκεκριμένα κάποια σχόλια κάνουν λόγω για διάλυση της πρωταθληματικής  ομάδας για μερικά εκατομμύρια, άλλοι για ντροπή με τα περισσότερα «πυρά» να εκτοξεύονται κατά του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης.

Δείτε ενδεικτικά κάποια από αυτά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ