Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου

Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή και αμέσως μετά υποδέχεται την ΑΕΚ. Τρία ταξίδια εκτός Αθηνών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και ενδιάμεσα... Πάτρα για το Κύπελλο.

Τι κι αν το πρόγραμμα του σε αυτές τις πρώτες οχτώ αγωνιστικές ήταν σχετικά… εύκολο; Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Διότι όταν έχεις στην έδρα σου την Ξάνθη, τον ΟΦΗ και τη Λάρισα κι όταν παίζεις εκτός έδρας ματς στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Λαμία και απ’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια παίρνεις μόνο έναν βαθμό, μόνο ως… αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί όλο αυτό.

Όταν στους οχτώ πρώτους αγώνες έχει παίξει τους έξι εντός Λεκανοπεδίου (με ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ξάνθη, Λάρισα, Ατρόμητο) και παρ’ όλα αυτά η συγκομιδή σου είναι οχτώ βαθμοί και… 10η θέση, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Και στον Παναθηναϊκό, πλέον, είναι αναγκασμένοι να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος σε ματς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Οι πράσινοι βλέπουν πλέον το πράγμα να… ζορίζει όσον αφορά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Απομένουν πέντε ματς, εκ των οποίων τα τρία είναι μακριά από την Αθήνα. Σε Τούμπα, Αγρίνιο και Βόλο. Και άλλα δύο εντός, το ένα με την ΑΕΚ και το άλλο με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα γήπεδο που ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ακόμα νίκη. Και ενδιάμεσα, το ματς της Τετάρτης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο.

Τι ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα: Την επόμενη αγωνιστική πάει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ και μια εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ σαν γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ. Την 11η αγωνιστική υπάρχει ταξίδι στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό, τη 12η υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης και ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με παιχνίδι στον Βόλο στις 8 Δεκεμβρίου.

Ζορίζει το πράγμα για το τριφύλλι, που αρχίζει να βλέπει τα πλέι οφ με τα… κιάλια. Και να κοιτάζει περισσότερο προς τα κάτω, παρά προς τα πάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ